El Rincón de Nana

A El Rincón de Nana, trobaràs una tenda d’alimentació saludable amb productes ecològics i secció d’herbodietètica i cosmètica lliure de tòxics…

CIV Instal·lacions elèctriques

Telecomunicacions, fibra òptica, domàtica… Si precises els serveis d’un bon professional especialitzat en el sector elèctric cridan’s.

Taller Mecànic D’auto C.B.

Taller D’auto, és un petit negoci familiar que és dedica a reparar vehicles des de l’any 1979. Entre els serveis que ofereixen destaquen la mecànica oficial, autodiagnosi, oli i filtres, Electricitat, Itv/Pre-Itv, pneumàtics, equilibrats, alineats, Aire condicionat, climatització…

DMA CENTER BALEARS S.L

DMA CENTER BALEAR és una empresa distribuïdora de productes PIONEER, PIONEER PRO-DJ, BLUSENS i electrodomèstics de les Illes Balears. Som distribuïdors oficials de la marca i comptem amb molts anys d’experiència en el sector. Disposem d’un ampli estoc i un excel·lent servei d’atenció al client, una àmplia oficina, sala de presentacions i magatzem. Estem a la seva disposició.
Contacti amb nosaltres o vengui a veure’ns!

Magatzem Es Cocó

Magatzem Es Cocó és un comerç que comercialitza productes fitosanitaris, pinsos, fertilitzants i cereals.
A més compra ametlles i garroves.

Grup MCF

GRUP MCF està constituït per una empresa de transports (TRANSPORTS ES RAIGUER 2000 – que inclou grues i contenidors de tots els tipus), per una empresa de venda a l’engròs de materials per a la construcció, jardineria i complements (SERVEIS I COMPLEMENTS ES RAIGUER) i per una empresa constructora TRANEXMA.
Els recursos de les empreses que conformen el GRUP MCF es complementen avantajosament amb més de 40 anys d’experiència oferint serveis a Balears.

Ferreteria Ripoll

A la ferreteria Ripoll tenim tot allò que necessiteu en temes de bricolatge, construcció i necessitats de la llar. Som distribuidors de Titanlux. panys, eines de petit tamany, pintura, assortiment en productes de menatge, són alguns dels productes que us oferim.

  • 1
  • 2