Guanya una senalla mallorquina comprant al comerç de Lloseta
Els comerços de Lloseta premiaran la fidelitat dels seus clients regalant una senalla mallorquina tradicional. L’Ajuntament llosetí s’ha adherit a la campanya ‘Viu Mallorquinament’ llançada aquest estiu per Pimeco amb la finalitat de promocionar el consum local i els petits establiments del poble.

Una quarantena de comerços prendran part en aquesta iniciativa que va ser presentada als botiguers pel president de Pimeco, Toni Fuster, el regidor de Comerç, Francesc Abolafio i el batle Xema Muñoz, en una reunió convocada amb aquesta finalitat.

 

El sistema de funcionament de la campanya és molt senzill. Els comerciants disposaran d’uns fulletons per repartir als clients amb 6 espais que s’hauran de segellar amb cada compra que realitzin un client. Una vegada completat el fulletó amb els segells de 6 comerços diferents el client podrà anar a l’Ajuntament a bescanviar-ho per una senalla.

 

Una quinzena de comerços ja han rebut el material promocional de la campanya i ara l’Ajuntament acabarà de repartir-ho, tenda per tenda, explicant com funciona aquesta. A més, els comerços poden participar de forma gratuïta en la campanya que se centra en establiments de venda al detall.

 

El regidor de Comerç, Francesc Abolafio, ha comentat que ” des de l’Ajuntament sempre intentam donar suport a les iniciatives destinades a donar rellevància al comerç del poble que dóna vida i genera activitat econòmica”. Abolafio explica que “en aquests comerços es cuida molt als clients amb un servei personal i el fet de regalar una senalla és una manera fantàstica d’agrair aquesta fidelitat”

Leave a comment