Lloseta.com, una eina per a la promoció del comerç i l’empresa

Lloseta és un poble amb molta activitat econòmica. Al nostre municipi trobam empreses que uneixen tradició i innovació i també un petit comerç de qualitat on sempre es trobarà una atenció propera i càlida i bons productes. Però la bona feina d’aquests negocis no sempre és coneguda ni té la repercussió que ens agradaria a tots. D’aquesta necessitat sorgeix el projecte que ara posam en marxa amb aquesta nova web i una marca comercial i turística que ha d’unir a tots els empresaris i comerciants del municipi. La unió fa la força.

A partir d’ara qualsevol empresa de Lloseta disposarà d’aquest espai a la xarxa on poder promocionar les seves iniciatives i activitats. Només remetent un correu electrònic a info@lloseta.com es publicarà a l’apartat de notícies o d’agenda les seves novetats.

A més, totes les empreses de Lloseta disposaran d’un espai fix al directori de comerç. Allà s’hi pot trobar la ubicació, la descripció, l’horari i diferents maneres de contactar amb tots els negocis. En aquests moments hem començat la inserció dels negocis locals pero encara ens queda molta feina per fer. La voluntat és que hi estiguin representats tots els comerços i empreses.

Per aquest motiu necessitam la col·laboració dels comerciants i botiguers. A l’adreça de correu electrònic que vos hem esmentat abans ens podeu remetre tota la informació corresponent al vostre negoci incloent una petita descripció així com imatges per ilustrar-ho.

Aquesta presència es reforçarà amb la promoció que es farà a les diferents xarxes socials. Ja hem començat a fer feina de valent en Facebook i hi ha oberts canals a Instagram i a Twitter. Ja ho saps. Si tens un comerç o una empresa a Lloseta aquest és el teu espai.