Lloseta, un tresor per descobrir

Aquest és el primer de molts posts que anirem penjant en aquest espai web amb la finalitat de promocionar el municipi de Lloseta des d’un punt de vista turístic i comercial. Amb aquestes línies encetam una nova etapa en la qual volem que posar en valor tot allò que Lloseta pot oferir al visitant.

Tenim molt per mostrar, paisatges, cultura, natura, esport, gastronomia, patrimoni, comerç, sabates, allotjament… Tot un món per descobrir. Com bé diu la descripció de la web Lloseta està amagada baix l’ombra de les muntanyes de Tramuntana. És un poble tranquil i amb caràcter, un poble fet de gent feinera, amable i propera que sempre té un somriure i una benvinguda càlida per al visitant.

Lloseta és una opció diferent per passar un dia genial dins del poble. També pot ser un punt de partida per a altres excursions o per descobrir el gran patrimoni natural de Mallorca i també de la humanitat: La Serra de Tramuntana. Sempre hi ha un bon pla per fer estada a Lloseta. Mai hauràs trobat tant i tan variat en un indret amb tant d’encant.

A través d’aquesta web sabràs més del que pot arribar a oferir el nostre municipi. A poc a poc anirem posant més continguts, cercant més informació i oferint-la. Si tens alguna informació interessant per compartir i per enriquir aquesta web només t’has de comunicar amb nosaltres via mail o usant les xarxes socials. Ens trobaràs a facebook, twitter i instagram, @llosetatur.