Aconsegueix una original tavallola comprant al petit comerç de Lloseta

Aquest estiu el petit comerç de Lloseta vol premiar la teva fidelitat amb un atractiu regal: una tovallola exclusiva dissenyada per la coneguda marca Melicotó. El municipi ha tornat a participar a la campanya ‘Viu Mallorquinament’ que impulsa Pimeco, la patronal del petit i mitjà comerç, amb l’objectiu de dinamitzar els establiments comercials durant els mesos d’estiu.

Participar a la promoció és ben senzill. Només s’han de realitzar compres a 6 establiments adherits diferents del municipi. Cada vegada que es vagi a un comerç s’ha de sol·licitar al comerciant, després de la teva compra, el segell de la campanya i adhereix-lo al fulletó que et facilitaran.
Recorda que els segells han de pertànyer a 6 comerços adherits diferents. No val repetir. Això sí, s’ha deixar a criteri de cada comerciant l’import mínim de la compra per poder aconseguir un segell.

 

Quan tinguis els 6 segells vine a a cercar la teva tovallola a l’Ajuntament en horari de 9 a 14 hores abonant només 5€. Aquesta promoció serà vàlida fins al 15 d’octubfe o bé fins acabar existències. Teniu en compte que les unitats son limitades per tant val la pena possar-s’hi amb temps.

 

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament continua al costat del petit comerç posant en valor tot allò que aporten els nostres comerciants com ara la proximitat, la professionalitat, l’assesorament personalitzat i la qualitat.

Leave a comment