Activitats al Teatre per febrer i març

Ja tenim un avanç de les activitats que es duran a terme al Teatre de Lloseta els propers mesos de Febrer i de Març. Com podreu comprovar hi ha un poc de tot. Ball, música, activitats infantils i teatre.

El proper 6 de febrer començam amb el Ball de Carnaval a partir de les 23,30 hores que serà gratuít i comptarà amb música en directe els grups VES-HI-TU i LOS GRILLOS. El mateix vespre es farà el concurs de disfresses amb premis de fins a 200 euros. Totes les persones que vulguin participar en el concurs basta que s’inscriguin a la recepció del Teatre abans de la 1 de la matinada.

Seguirem amb teatre infantil el 14 de febrer, coincidint amb el dia dels enamorats. A partir de les 18 hores es realitzarà la representació “El pastor mentider” a càrrec de la companyia Teatrix. El preu de l’entrada serà de 5 euros.

I del teatre passam a la música amb una nova edició de les Nits Cúbiques, unes vetllades que ja arrosseguen molta gent cap a Lloseta cada vegada que es realitzen. En aquesta ocasió podrem gaudir de les actuacions de “Triangulo de Amor Bizarro, The Prussians i Antarctic DJ.

La apertura de les portes serà a les 23 hores. L’entrada anticipada serà de 10 euros i a taquilla de 15 euros. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Sa Coveta, Bar Altura i Bar Bestard o bé per internet a Musicote.com. Si sou de Palma en trobareu a Discos Oh i a la Universitat al bar de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos. A Inca també ho podeu fer a Discos Baba i a Tatto GR.

Seguim amb Teatre Familiar ja el 6 de març amb l’obra “Aina la Pallassa a la Deixalleria” a partir de les 18 hores. El preu és de 3 euros.

Tancam aquest programa amb la reestrena de “Irene Nemirovsky” del 18 al 20 i del 24 al 27 de març a partir de les 21 hores dijous, divendres i dissabte i a les 19 hores el diumenge. Aquesta és una co-producció Escena Oberta-Teatre Lloseta. El preu de l’entrada és de 10 euros.

La interpretació anirà a càrrec de Xisca Bestard i la direcció a Miquel Suau. Ja sabeu que teniu informació més detallada de cada obra entrant a la web del teatre Teatre Lloseta