Arriba el Carnaval de Lloseta

Ja és ben aprop una de les cites més esperades de l’any a Lloseta: el carnaval. A continuació vos oferim el programa complet d’activitats previstes per enguany:

-Dijous 23 de febrer.

DESFILADA INFANTIL DE DISFRESSES. Concentració a les 16:00 h a la Plaça Espanya. Música durant la desfilada a càrrec de l’Escola de Música de Lloseta i dels Sandungueros Junior. I tot seguit, actuació del grup infantil MEL I SUCRE per animar l’horabaixa  a tots els nins i nines.
*Paradeta de menjar i beure a benefici del viatge d’estudis dels alumnes de 6è de primària del CP Es Puig i paradeta de xocolata calenta a benefici dels Quintos’99.

-Divendres 24 de febrer.

RUETA CEIP ES PUIG. A les 12:00 h els alumnes del CEIP Es Puig sortiran a fer una volta per alguns carrers del poble acompanyats de la Batucada Juvenil. Recorregut: carrer Pastora, Sant Llorenç, Església, Plaça Espanya, carrer Nou, Mossèn Andreu Llabrés Feliu, Frederic Garcia Lorca, Son Beltran i CP Es Puig.

En “Pinxo i en Panxo” visitaran als nins d’infantil, 1r i 2n abans de la sortida a la rueta. En arribar a l’escola hi haurà animació subvencionada per l’Amipa CP Es Puig: a l’edifici d’infantil, 1r i 2n de primària Disco Infantil amb Dj Cisco i a l’edifici de 3r a 6è de primària el Motí dels Petits Pirats. Tots els pares i mares hi estan ben convidats!

NITS CÚBIQUES. Amb els artistes: FUEL FANDANGO MIDNIGHT WALKERS DIRTY APPETITE Exposició a càrrec de Comunitart. L’artista convidat és en Joan Garau. I una vegada més, comptarem amb en MIQUEL PICÓ, responsable del vídeoescultura per ambientar la festa. També hi haurà RUTA DE TAPES de 20:00 h a 23:00 h. Els bars que hi participen són Bar Bestard, Sa Coveta, Sa Taverneta, Bar Toni i Celler sa Plaça.

-Dissabte 25 de febrer.

FESTA DE DISFRESSES INFANTILS. A les 16:30 h a la Plaça Espanya. Animació a càrrec del GRUP L’ESPLAI. També hi haurà un photocall amb personatges Disney. *Paradeta de menjar i beure a benefici del viatge d’estudis dels alumnes de 6è de primària del CP Es Puig i paradeta de xocolata calenta a benefici dels Quintos’99.

BALL DE CARNAVAL I DESFILADA DE DISFRESSES. A les 23:30 h al Teatre Lloseta. Música en directe a càrrec de l’Orquestra GALATZÓ. Totes les persones que vulguin participar en el concurs de disfresses s’han d’inscriure abans de les 01:00 h a la recepció del Teatre. La desfilada dels participants es durà a terme a partir de la 01:30 h.

Una vegada finalitzada es farà l’entrega de premis.
PREMI DISFRESSA INDIVIDUAL:    50 euros

PREMI DISFRESSES 2-4 PERSONES: 100 euros

PREMI DISFRESSES + 5 PERSONES: 200  euros.

carnaval 2-Diumenge 26 de febrer.

DESFILADA DE CARROSSES I COMPARSES. A les 15:00 h, concentració de carrosses i comparses a l’Ermita del Cocó. A les 16:00 h, inici de la desfilada de carrosses i comparses. Recorregut: Avinguda del Cocó, Truiola, Reis Catòlics, Francesc de Goya, Joan Carles I, Guillem Santandreu i Plaça Espanya.

PREMIS  CARROSSES   COMPARSES

1- 800 euros   1-  450 euros

2- 650 euros  2-  350 euros

3- 550 euros  3-  250 euros

4- 400 euros   4-  150 euros

Premi a la participació: 60 euros *(Les carrosses i comparses hauran d’estar formades per un mínim  de 15 persones per obtenir el premi).
Les bases estan exposades a l’Ajuntament i a la pàgina web www.ajlloseta.net

Període d’inscripcions: del dimarts 14 de febrer al dijous 23 de febrer a l’Ajuntament en horari d’oficina (08:30 h a 14:00 h).

-Dimarts 28 de febrer.

ENTERRAMENT DE LA SARDINA. A les 19:15 h concentració davant el bar Sa Taverneta.
A les 19:30 h desfilada del  taüt i endolats acompanyats pels Sandungueros Samba Club. Recorregut: carrer Mestre Antoni Vidal, Guillem Santandreu, Es Pou Nou i Plaça Joan Alcover.

A les 20:45 h fogueró a la Plaça Joan Alcover. Sopar (sardines i pa) per persona: 1 euro.
Compra de tiquets fins dilluns 27 de febrer a l’Ajuntament de Lloseta.

Leave a comment