El blog trip Somdemallorca promociona Lloseta comercial i turísticament

 

Lloseta té grans i variats atractius que mereixen una visita tranquil·la per part de qualsevol mallorquí però també de turistes nacionals o estrangers. El poble vol ser un exemple de destí per al turista que cerca la Mallorca autèntica, la que podem trobar a l’interior i que ofereix patrimoni, natura, gastronomia, esport i sobre tot relax i tranquil·litat.

 

Aquesta és la Lloseta que s’ha promocionat a xarxes socials i internet les darreres setmanes gràcies al blog trip Somdemallorca que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament i de la Fundació Mallorca Turisme. I és que Lloseta vol aconseguir visibilitat per atreure més visitants una vegada que superem la pandèmia i es puguin aixecar les restriccions de mobilitat de forma que els turistes tornin a Mallorca.

 

Amb aquesta finalitat durant dos dies una quinzena de bloggers i persones especialitzades en xarxes socials han pres part en aquesta iniciativa novedosa que abans ja s’havia duit a terme amb èxit a Marratxí, Lloseta o la DO Binissalem, tots ells destins d’interior.

Baix els hashatgs #lloseta #mallorcainspires #somdemallorca aquestes persones varen relatar a Twitter i Instagram les seves experiències i també ara ho traslladaram als seus blogs.

Podreu trobar els articles als blogs de Justwotravel, El discreto encanto de viajar, Rutas y Rutinas, Travel Rocks, Baleares Travel Bloggers o Majolifestyle

Durant un día i mig tots els participants varen descobrir una mostra representativa d’allò que pot oferir Lloseta a tothom que la visiti. El capítol gastronòmic tingué una gran importància. Així els bloggers tastaren els cremadillos de Can Pistola i veieren de primera mà com es produeixen els famosos cardenals del Forn de Baix. Però no només això. També tastaren la cuina de dos coneguts xefs locals d’alta cuina com Tomeu Lassio o Joan Abrines de Can Carrossa. De la mateixa manera també comprovaren la cuina més tradicional mallorquina de Celler Sa Plaça.

En aquestes jornades també descobriren que Lloseta acull un dels únics tres tallers a Mallorca que conserven la producció de teles de llengos. A Teixits Riera se’ls va donar una explicació de com es fa aquest antic teixit seguint les tècniques tradicionals i se’ls va obsequiar amb una mascareta feta amb aquest teixit.

A Lloseta la cultura té protagonisme i la música i les arts sobretot gràcies al modern teatre. Idò els bloggers pogueren gaudir d’un concert íntim d’una artista local Marion Deprez. I com que una de les grans apostes d’aquest destí local és l’esport i la natura, els participants varen realitzar una excursió cicloturística pels voltants del poble d’uns 10 quilòmetres de la mà de Cycling Friendly; la plataforma que promociona les rutes ciclistes de Mallorca a nivell internacional i les relaciona amb allotjaments, bars i restaurants.

Els bloggers pogueren gaudir d’un agradable tast de vins de la DO Binissalem. I és que es pretén promocionar que Lloseta sigui un punt de base per a visites enoturístiques a la veïna zona vitícola. Tampoc no podem passar per alt que els participants pogueren comprovar el bon nivell dels allotjaments locals ja que dormiren a un lloc especial com és l’hotel Cas Comte, just al costat del Palau d’Aiamans.

Varen ser dos dies intensos dels quals queden com a testimoni més de mil tuits a més de desenes de posts a Instagram. Seguirem compartint els articles a mesura que es vagin publicant.

Leave a comment