El comerç de Lloseta et fa regals aquest estiu

Els petits comerços de Lloseta et premiarán aquest estiu si els visites i confies en ells per fer les teves compres gràcies a la campanya ‘Frescoreta Mediterrània’. Pots guanyar dos premis diferents; per una part un divertit ventall amb un disseny fresc realitzat per Melicotó i per l’altra una autèntica bossa feta amb roba de llengos mallorquina.

¿Com ho has de fer per poder tenir aquests premis? La dinàmica és molt senzilla i funciona en base a un programa de punts. Si vas al teu comerç de referència demana la teva llibreta. Allà hauràs d’anar aferrant els segells que te donin els teus botiguers quan hi vagis a comprar.

Per aconseguir el ventall hauràs de completar 6 caselles i per a la bossa hauran de ser fins a 15. Una vegada completat es bescanviarà pels regals a l’Ajuntament. Animau-vos per què hi ha fins a finals de juliol per completar les llibretes i aconseguir els regals.

Una trentena de comerços locals de tot tipus ja s’han acollit a aquesta campanya impulsada per Pimeco a nou municipis de Mallorca i que, a Lloseta ha comptat amb el suport de l’Ajuntament. La campanya, a més, té un toc molt llosetí, ja que un dels tres tallers de Mallorca que han produït les bosses de tela de llengos que es regalen és precisament Teixits Riera, una empresa emblemàtica del municipi amb molta història.

Amb aquesta campanya tornam a promocionar els grans valors que el petit comerç local defensa. Recorda que al petit comerç sempre tendràs un tracte més personalitzat. També hi trobaràs productes de qualitat i totes les garanties que fas la millor compra. A més, comprant al teu poble ajudes a dinamitzar l’economia local i a donar-li vida.

En total a tot Mallorca es repartiran quasi 540 bosses de tela de llengos autèntica i fins a 4.000 ventalls. D’aquesta manera es vol agrair la fidelitat dels clients del petit comerç amb dos regals útils i atractius que, estan connectats amb culturalment amb l’Illa.

Leave a comment