La Fira de Sa Sabata servirà per a la promoció turística de Lloseta

La Fira de Sa Sabata i Artesania servirà per promocionar turísticament el municipi de Lloseta.

 

Per primera vegada, i aprofitant aquest important esdeveniment es muntarà una parada a la plaça de l’església on es mostraran els valors de Lloseta com a destinació turística. Així es donarà importància a la part de natura, amb la Serra de Tramuntana com a gran argument. També es vol ressaltar la part esportiva especialment la que fa referència al ciclisme i al trekking.

 

D’altra banda es vol incidir en el gran potencial que té la gastronomia i el petit comerç local. En darrer lloc també es farà un incís en el patrimoni llosetí.

 

Aquesta serà la principal novetat d’una Fira que es presenta amb una línia molt continuista respecte del passat any però amb l’horitzó de donar un canvi radical a partir de la propera edició de 2017. Així ho ha confirmat l’equip de govern municipal que ha presentat el cartell i el programa complet.

 

A més, aquesta promoció turística i comercial es vol fer extensiva a les xarxes socials i involucrar als visitants. Per aquest motiu s’organitzarà un concurs en el qual totes les persones que es facin una foto a la parada turística municipal usant el hashtag #lloseta fira lloseta posterpodran guanyar premis en forma de productes locals com ara sopars a restaurants prestigiosos de Lloseta, calçat, pastisseria i d’altres.

Els actes de la fira comencen el proper dijous dia 2 amb la presentació del llibre dedicat als 75 anys d’història de Calzados Bestard.

 

El divendres dia 3 hi haurà la conferència de Carles Capdevila al Teatre de Lloseta i més tard s’inaugurarà la nova sala d’exposicions “Sa Mina” amb un grapat d’artistes locals.

 

La inauguració formal de la fira es farà el dissabte a migdia. Al recinte firal es podrà trobar una demostració de fabricació artesana de Calçat a més d’una mostra completa de peces úniques en sabates. El diumenge és el dia en què s’esperen més visitants. A més de les demostracions hi haurà 17 envelats dedicats a marques sabateres i a venedors de sabates i altres 28 d’artesania i producte local.

 

La fira de Sa Sabata és un moment fantàstic per descobrir tot el que amaga Lloseta.

 

 

Leave a comment