L’hostatgeria: un oasi al cor de Lloseta

Allò que es recorda d’un viatge són les experiències que s’hi viuen; aquells moments diferents. Per això, sempre que podem cercam noves activitats per viure un destí i també allotjaments autèntics que ens apropin a la realitat d’on ens trobam. A Lloseta tenim la sort de comptar amb una oferta hotelera variada i cada vegada més nombrosa.

Entre aquestes possibilitats per dormir i descansar al poble n’hi ha una que és peculiar i diferent a la resta. Xerram de l’hostatgeria. Ubicada ben al centre del poble, just al costat de l’església parroquial. Aquest casal centenari té una història ben curiosa. Durant més d’un segle i fins fa una dècada va funcionar com a convent de les germanes Franciscanes.

hostatgeria lloseta 2

Al seu interior es respira encara la tranquil·litat i el repòs per al qual va ser concebut. Després d’algunes reformes va ser adequat per l’Ajuntament com a hostatgeria i són nombrosos els viatgers que s’hi allotgen cada any tot cercant un espai diferent.

L’hostatgeria és un alberg pensat per a famílies i grups que també s’adapta a parelles o persones soles. Un lloc assequible i còmode on fer parada i fonda just als peus de la Serra de Tramuntana.

hostatgeria 4

Les 30 places habilitades es reparteixen en 12 habitacions de diferent tamany i amb tres banys comunitaris adaptats a persones amb discapacitat. Es tracta d’un allotjament senzill però a la vegada còmode i funcional i també assequible per a totes les butxaques. A més compta amb cuina funcional i diferents sales per a l’oci sense oblidar l’antiga capella de les monges que pot ser un lloc especial per a la realització de reunions i esdeveniments de petit format.

Passar per l’hostatgeria pot ser una experiència diferent per descobrir Lloseta i tots els seus voltants de forma diferent. Per reservar o aconseguir informació de disponibilitat basta cridar al 971 514033

Leave a comment