Lloseta passa a ser ‘Cycling Friendly’
Lloseta vol esdevenir un punt de referència en matèria de turisme esportiu a la comarca del Raiguer i a Mallorca a partir de la seva ubicació estratègica com a porta a la Serra de Tramuntana. Des de Lloseta es poden realitzar moltes excursions tant a peu com i, sobre tot, en bicicleta. De fet, el municipi es un autèntic creuer de rutes ciclistes. A Lloseta arriba una ruta des d’Alaró, una altra des del camí des Raiguer i una tercera que connecta amb Mancor i Selva cap a Lluc.

Per aquest motiu ara l’Ajuntament s’ha adherit  a la plataforma Ciclismoenmallorca de forma que el municipi s’ha convertit en el quart de Mallorca en ser Cycling Friendly i el primer inclòs dins de la Serra de Tramuntana.

cicling bo

Gràcies a aquest acord es crearán noves rutes cicloturistes pel municipi  cap a diferents destinacions amb la finalitat de promocionar els negocis locals i la planta hotelera existent.

 

El conveni permetrà promocionar on line i en xarxes socials el municipi a través de la web  ciclismoenmallorca. A més, tots els establiments hotelers i de restauració de Lloseta tenen un preu especial amb un descompte del 50% per aconseguir el segell Cycling Friendly que inclou la possibilitat de disposar d’un aparcament per a bicicletes, banderoles exteriors i promoció com a part de les diferents rutes. D’altra banda, l’Ajuntament subvenciona a tots els comerços que s’hi adhereixin amb un altre 25%.

 

Aquesta és una altra de les actuacions que es duen a terme enguany per atreure més visitants al municipi especialment de caire esportiu.

Leave a comment