Nova campanya per fomentar el consum al petit comerç de Lloseta
L’Ajuntament de Lloseta ha iniciatuna campanya de suport al petit comerç local per a incentivar el consum dels residents als establiments del municipi.
La iniciativa  ‘Lloseta, aprop teu’ pretén donar rellevància i posar en valor al paper que realitza el petit comerç en l’economia local incloent també en aquesta campanya a bars i restaurants que ara mateix estan passant per moments complicats.
L’objectiu és conscienciar i afavorir el consum per part dels residents en els comerços del poble. Amb aquesta finalitat es duran a terme diferents iniciatives. La primera d’elles és la posada a la venda de 500 vals de compra de 20 euros per al comerç local que es podran adquirir per 15 euros. L’Ajuntament subvenciona els 5 euros restants.
La campanya és totalment gratuïta per als comerços
Si tens un comerç per a adherir-te només has d’emplenar els annexos 1 i 2 que adjuntem i lliurar-los signats al AODL de l’ajuntament. Una vegada inscrits apareceran en el llistat de comerços al qual l’ajuntament donarà difusió en xarxes socials, se’ls oferirà el pòster de la campanya, l’adhesiu identificador i les màscares que hem confeccionat.
Vals de compra
Els ‘llosetins’ podran adquirir els vals de compra a l’Ajuntament a partir del 5 de gener i fins a esgotar existències i disposaran de tres mesos per a gastar-los en comerç local. Es limitarà la compra a dos vals per persona i sempre s’haurà d’estar empadronat en el municipi.
L’Ajuntament també preveu dins de la campanya, el repartiment de màscares de protecció entre els comerciants per al seu treball diari i subministrarà, de manera gratuïta, a tots els residents que comprin algun dels vals de compra fins a esgotar existències.
D’altra banda es farà un esforç per a donar més rellevància al comerç local en xarxes socials i es durà a terme una campanya publicitària en Facebook. També es preveu crear un sistema de mailing en format butlletí informatiu per a informar periòdicament a tot aquell que s’inscrigui  de les ofertes i promocions dels comerços locals de Lloseta.
Aquest servei també serà gratuït per als negocis locals que només hauran d’enviar-la informació al AODL. La campanya compta amb el suport econòmic del Consell de Mallorca a través del Departament de Promoció Econòmica que cobreix el 80% del cost de la campanya.

Leave a comment