Participa al concurs #lloseta i guanya producte local
Amb motiu de la celebració de la Fira de Sa Sabata i Artesania des de l’Ajuntament de Lloseta es vol animar a promocionar el municipi des del punt de vista comercial i turístic. Per aquest motiu es posa en marxa un concurs en xarxes socials amb les seguents bases:

El present concurs te com a objectiu promocionar a les xarxes socials tots els atractius del municipi de Lloseta tant des de la perspectiva comercial, gastronòmica o natural i cultural. Amb aquesta finalitat es fixen les bases següents:

-El concurs es desenvoluparà a partir del dimecres dia 1 de juny a les 18 hores i es donarà per tancat el dilluns 6 de juny a les 12 h.

-Podran participar al concurs totes aquelles persones que disposin d’un compte a Facebook, Twitter o Instagram. No es podrà participar des de comptes d’empresa.

cuadre lloseta-Per participar al concurs s’ha de penjar una fotografia a Facebook, Instagram o Twitter referent a la part cultural, natural, comercial o gastronómica del municipi amb el hahstag #lloseta. També es podrán pujar fotografies de la Fira de Lloseta i les realitzades a l’envelat turístic que l’Ajuntament haurà muntat al recinte firal. Opcionalment i per garantir una major visibilitat de la foto es podrà etiquetar el compte de Lloseta a Facebook o a twitter i instagram (@llosetatur). Només s’acceptarán posts amb imatges i que siguin originals i pròpies de l’usuari.

-Els premis consistiran en dos lots de productes fets a Lloseta que inclouran gastronomía, calçat i productes artesans.

-Els guanyadors s’escolliran el proper 6 de juny per sorteig entre tots els participants que compleixin les presents bases. El nom dels guanyadors es farà public per les xarxes socials el mateix dia
-L’organització es reserva el dret de deixar fora de concurs aquelles fotografies que puguin vulnerar la intimitat de les persones, inclomplir la legislació o bé que tenguin drets d’autor reconeguts en favor d’una tercera persona.

Leave a comment