Santi Taura manté els dos sols Repsol

L’alta gastronomia de Lloseta està d’enhorabona amb la darrera edició de la Guia Repsol que reconeix els restaurants i xefs més destacats de tot l’Estat.

 

En aquest llistat torna a aparèixer el conegut cuiner Santi Taura amb dos sols Repsol, una categoría en la qual només hi apareixen vuit restaurants més de Balears.

 

La Guia Repsol afirma, en la seva ressenya sobre el restaurant llosetí que “tot está cuidat des de l’oli d’oliva de producció pròpia fins a l’esplèndida oferta de formatges locals i peninsulars  al producte de km 0. Es diu que funciona con un únic menú degustació de sis platos que camvia setmanalment.

 

Aquesta descripció encaixa a la perfecció amb la filosofia de feina d’un xef, Santi Taura, que ha begut de la tradició i del producte local per crear una cuina contemporània però que manté els sabors de sempre. Aquests sols signifiquen un nou reconeixement a la tasca continuada de Taura en la recerca de l’excel.lencia i la coherència personal als fogons.

 

En total la Guia Repsol ha col.locat 37 sols Repsol a Balears. En total, son 27 els restaurants de Mallorca, Menorca, Eivissa y Formentera que están inclosos a la nova edició.

 

Maca de Castro (Port d’Alcúdia) pasa a ser l’unic restaurant amb tres sols de Balears mentre que puja a la categoría de dos sols el restaurant La Fortaleza de Cap Rocat amb Victor García.

Leave a comment