Lloseta es troba ubicada a la denominada com comarca del Raiguer, una franja de municipis que se sitúen entre la Serra de Tramuntana i el Pla de Mallorca. Com la resta d’aquests pobles compta amb un terme municipal dividit entre una meitat nord muntanyosa i una meitad sud plana. Limita amb els municipis d’Alaró, Mancor, Selva, Inca i Binissalem. Arribar fins a Lloseta és fàcil i còmode gràcies a la proximitat de l’autopista central que va de Palma fins a Sa Pobla. Per arribar-hi desde Palma es necessari desviar-se per la sortida entre els pobles de Consell i Binissalem i després collir la carretera vella d’Inca fins al Foro de Mallorca on hi ha un accés directe. També es pot anar fins Inca i des d’allà accedir al poble. Les distàncies des de Lloseta a la majoria de pobles de la comarca son curtes i els desplaçaments ràpids. A més hi ha disponibles serveis d’autobus i de taxis i el tren ofereix bones freqüències que connecten amb Palma i diferents localitats de Mallorca.

0
Minuts
Lloseta - Palma
0
Minuts
Lloseta - Inca
0
Minuts
Lloseta - Port d'Alcúdia
0
Minuts
Lloseta - Aeroport
0
Minuts
Lloseta - Lluc
0
Minuts
Lloseta - Manacor

Com arribar en tren?

El tren és un mitjà de transport ideal per arribar a Lloseta o bé per mourer-se després si es volen realitzar diferents excursions. L'estació es troba ubicada a 3 minuts caminant del cor del poble. Des d'ella es pot accedir a les línies que connecten amb Palma, Inca, Sa Pobla i Manacor.

Tren

Cada dia, des de les 6,20 fins a les 22,45 hi ha disponibles prop d'un centenar de freqüències horàries entre totes les línies que permeten arribar de forma còmoda i ràpida a una dotzena de localitats i gaudir-ne sense preocupacions de cotxe. Els caps de setmana hi ha petites reduccions en les freqüències. Fes click i accedeix als horaris detallats.

Com arribar en bus?

Una bona opció per mourer-se en transport públic i arribar a pobles on el tren no ho permet. Des de Lloseta hi ha una sola connexió mitjançant autobús amb la línia 331 que connecta, amb 6 freqüències diàries, amb els veïns i preciosos pobles de Biniamar i Mancor i també dona accés a Inca.

Bus

Des de la capital del Raiguer es poden realitzar transbordaments amb diferents línies cap a pobles de l'interior com Costitx, Sencelles, Moscari, Campanet o el Santuari de Lluc. També es pot accedir amb facilitat a tota la costa Nord de Mallorca. Fes click i accedeix a totes les línies i els seus horaris.

Com arribar en taxi?

A la veïna localitat d'Inca ha un servei continuat de taxi les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any sense interrupció. Ràdio Taxi Inca compta amb conductors altament qualificat i professional i una flota de vehicles confortables, moderns i molt ben equipats.

Taxi

També es disposa de vehicles Eurotaxi dissenyats per al transport de persones amb discapacitat fisica i vehicles amb enganxament per a remolc. A part del servei ordinari es realitzen excursions concertades per tota l'illa. Aquest servei s'ha de contractar amb antelació de 24 hores. Per a qualsevol contacte es pot cridar al 971881020