Pa de qualitat, pa amb tradició

Lloseta té una important tradició en gastronomia de tot tipus i es coneguda també pels seus forns que ofereixen un producte fresc i de gran qualitat. Amb la pretensió de donar una empenta a tot el que ofereixen, aquests establiments, de la mà de l’Ajuntament s’han incorporat a la denominació “Pa d’Aquí”.

 

Can Pistola, Can Campins, Forn de Baix i el Forn Nou compten amb un distintiu que garanteix que com a mínim, un 70% dels seus productes són d’elaboració pròpia i baix uns distintius de qualitat elevats.

pa lloseta campins

Pa blanc, pa moreno, de xeixa, magranetes, barres, llonguets… El ventall de producció es ben variat de forma que el client sempre troba el pa que més li agrada.

 

Aquesta es només una petita passa endavant ja que el consistori llosetí ve previst realitzar iniciatives de promoció especial per reivindicar el valor de consumir pa tradicional fet de forma artesanal davant els productes industrials precuinats que han proliferat els darrers anys.

forn lloseta can pistola

Des d’aquesta pàgina vos recomanam a tots que visiteu alguns dels bons forns que tenim al poble i que gaudiu dels molts productes que vos hi oferiran a més d’un tracte proper i personalitat, una de les senyes d’identitat del comerç local.

forn de baix
El projecte ‘Pa d’Aquí’ va un poc més alluny ja queDes d’aquest projecte també es vol fer feina per assegurar el relleu generacional dels actuals forners i aconseguir que mantinguin viva la manera tradicional de treballar el pa.

 

PA D’AQUÍ, forn i tradició”, és un projecte de l’Associació de Forners i Pastissers i de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) al qual s’espera que s’hi acullin els més de 280 forns tradicionals que es considera que hi ha a Mallorca.

Leave a comment