Tot el petit comerç de Lloseta, dins d’un plànol turístic

El petit comerç de Lloseta compta, a partir d’ara amb una nova eina per promocionar-se i donar-se a conèixer. Es tracta del primer plànol comercial i turístic editat al municipi i que inclou tots els establiments al detall oberts actualment.

 

Aquesta edició, de la qual se n’han realitzat un primer tiratge en català, castellà i anglès de 5.000 exemplars, es va presentar a la Fira de la Sabata i ara està essent distribuït entre tots els comerços locals perquè el puguin repartir entre els visitants i clients habituals. També es poden aconseguir aquesta plànols a l’Ajuntament.

En aquest plànol, de grans dimensions i plegable, apareixen detallats, per una part fins a 46 comerços de diferent tipus, i per l’altra 22 establiments de restauració i allotjament. En tots els casos es facilita l’adreça i el telèfon i se’ls ubica sobre el plànol a més de tots els punts d’interès turístic i patrimonial del poble.

A l’altra cara del plànol a més de donar informació més ampliada d’aquests punts d’interès a més de l’ample ventall d’atractius amb els quals compta el municipi de cara al visitant de fora.

En aquest sentit, el regidor de Turisme i Comerç, Francesc Abolafio, comenta que “atenim grans possibilitats per gaudir de la natura amb la Serra de Tramuntana al costat. A més som un punt de trobada en les rutes ciclistes del Raiguer però a més oferim un petit comerç proper i de qualitat i una oferta de restauració de primer nivell. Tot això volem que es conegui cada vegada més”.

Podeu descarregar-vos el plànol fent clic aquí

Leave a comment