Lloseta, un refugi perfecte per desconectar

Arriba la tardor a Mallorca i les platges i el mar cedeixen el seu protagonisme a l’interior de la Illa. Les jornades de sol donen pas a altres activitats com el ciclisme o el senderisme sense deixar de costat la variada i excel·lent gastronomia que es pot degustar tot l’any.

Ens endinsam en el cor de l’Illa. A escassos 20 minutos de Palma i de forma còmoda, ens plantam en una petita població anomenada Lloseta situada just als peus del paradís natural més meravellós de la Illa; la Serra de Tramuntana.

I és que parlar de Lloseta a parlar de naturalesa en estat pur. Lloseta pot ser el punt de partida o d’arribada de diferents excursions que es poden realitzar fent senderisme, amb mountain bike o també amb bicicleta de carretera.

Les més destacades altures properes al poble són la muntanya de s’Alcadena, el castell d’Alaró, la muntanya de San Miguel, els Tossals Verds i la muntanya de sa Creu. Encara que no tots ells pertanyen al municipi de Lloseta, la seva proximitat fa que habitualment grups d’excursionistes comencin les caminades des d’aquí. Fins i tot val la pena calçar-se unes esportives i sortir passejant per alguns dels camins dels afores propers al poble.

A més Lloseta és un punt d’inici extraordinari per a moltes i variades excursions amb bicicleta. No en va el municipi ha rebut el distintiu de Cycling Friendly com a reconeixement al seu interès i vocació per donar servei al turisme esportiu de ciclistes.La pàgina botes lloseta

La pàgina ciclismoenmallorca.com ha incorporat recentment al seu llistat de rutes fins a 5 noves que tenen com a punt de partida a Lloseta. Totes elles tenen recorreguts, desnivells i paisatges molt diversos, la qual cosa permet a un ciclista prendre com a base Lloseta per descobrir bona part de la illa.

Llocs tan emblemàtics com el Far de Formentor, Sa Calobra o Sant Salvador es poden descobrir prenent com a base Lloseta.
Poques vegades, quan es va de vacances es té tot tan a mà i Lloseta és el cas. Bones comunicacions, paisatge, esport, allotjament, cultura i gastronomia i tot condensat en un sol lloc.

Leave a comment