Lloseta es troba al centre de l´illa i és un lloc ideal per iniciar un recorregut de ciclisme en ruta. Aquesta localitat és a més coneguda per milers de ciclistes amateurs, semi professionals i professionals que vénen a Mallorca en qualsevol època de l’any a entrenar i gaudir de l’encant de l’illa. El portal Cycling-Friendly ens ofereix cinc idees per practicar ciclisme en ruta a Mallorca:

Lloseta-Far de Formentor

És una excursió de 121 quilòmetres molt exigent pel seu desnivell i només apta per a experts.

Lloseta – Sa Calobra

Es tracta d’un recorregut de 117 quilòmetres també amb un nivell molt alt de dificultat ja que cal travessar quatre ports de muntanya com el coll de Sa Batalla, el Puig Major, el coll de Sóller i el Col d’Honor.

Lloseta – Sant Salvador

Amb una longitud de 114 quilòmetres, el recorregut entre Lloseta i Sant Salvador és una ruta de dificultat intermèdia. En aquesta excursió es travessa el Pla de Mallorca i es passa per les localitats de Sencelles, Lloret, Montuïri, Porreres i Felanitx. El Puig de Sant Salvador és el colofó. El retorn pot ser a través d’Algaida.

Lloseta – Marratxinet

Pels que busquen un passeig agradable amb bicicleta sense grans dificultats la proposta consisteix a dirigir-se a Marratxinet a través del Camí des Raiguer i tornant pel Camí Vell de Muro.

Ruta de s’Oliva

La Ruta de s’Oliva, de 31 quilòmetres, passa pels pobles de Mancor, Binibona i Campanet, a més de per la ciutat d´Inca. Aquesta ruta pren el nom a causa dels nombrosos camps d’oliveres al peu de la muntanya per on travessar.