No es pot considerar una ruta de senderisme però sí que constitueix una bona opció per anar a caminar sense complicar-se i amb seguretat. El juny del 2022 s’han complert dos anys des de l’obertura del camí de vianants que uneix les localitats de Lloseta i Binissalem, una infraestructura inclosa al projecte d’execució de l’enllaç entre Lloseta i l’autopista MA-13 ​​que també va ser obert en aquesta data i que ha representat un valor afegit per a la localitat.

Aquest camí està dissenyat específicament per als vianants i transita de manera segura paral·lel a la carretera que uneix Lloseta amb la MA-13 ​​i el Foro de Mallorca amb Binissalem.

Aquest recorregut és d’aproximadament quatre quilòmetres, una distància ideal per tot el que vulgui fer una passejada sense complicar-se. El recorregut és totalment pla i els passos de vianants estan perfectament senyalitzats pels caminants i també pels vehicles que transiten per la carretera.

Una opció més per caminar a Lloseta. No és el recorregut més bonic, però si és fàcil i segur. Cal recordar que per a aquells que no vulguin fer el recorregut d’anada i tornada Binissalem i Lloseta també estan connectades pel tren, que recentment n’ha ampliat les freqüències.