Diverses empreses de Lloseta no només han aconseguit assentar-se a Mallorca, sinó que també han aconseguit expandir-se a la resta d’Espanya i a l’estranger. Aquest és el cas de Calçats Bestard i Teixits Riera que han aconseguit un merescut prestigi internacional atesa l’alta qualitat dels seus productes.

Bestard va ser fundada l’any 1940 al cor de Lloseta, lloc on encara manté la fàbrica i gran part de la producció de botes de muntanya. Bestard compta amb una extensa xarxa comercial a Espanya i a Europa, Amèrica, Àsia i Oceania.

La seva distribució s’estén a països tan llunyans i variats com Xipre, Polònia, Suècia, Xile, Colòmbia, Mèxic, Estats Units, Austràlia, Xina, Iran, Singapur, Malàisia o Taiwan.

Per la seva banda, Teixits Riera es dedica al disseny i la fabricació de teles des de fa gairebé 125 anys.

La seva passió i creativitat en la creació de l’emblemàtic #IkatFromMallorca, i el respecte pels procediments artesanals i l’aplicació dels coneixements heretats de generacions predecessores també els ha valgut el reconeixement internacional.