Lloseta té fama de bon menjar. I no només als prestigiosos restaurants que es troben al poble sinó també als diferents bars que hi ha repartits per la localitat.

Els clàssics variats mallorquins, que mesclen sabors impossibles, són un reclam per als visitants de Lloseta i han cridat l’atenció de molts turistes estrangers i també mallorquins que vénen a berenar a qualsevol bar de la localitat.

Preparar un mallorquí variat no és tan fàcil com sembla però Lloseta té fama per la seva qualitat

I és que a Lloseta tots els bars són fantàstics. Des del Bar Bestard, Alçada, Sa Taverneta, la “Bodega” Ibáñez, el bar Toni, Sa Plaça, 1973 i molts més, tots ofereixen un servei eficaç, amable i la seva qualitat gastronòmica està fora de tot dubte. Preparar un mallorquí variat no és tan fàcil com sembla però Lloseta té fama per la seva qualitat.